Praktijk Liakada

Joannetta Piters

Beezepool 13
6245 JH Eijsden

+31 (0)43 408 36 02
+31 (0)6 14 81 63 18


www.liakada.nl
info@liakada.nl
Hallo lieve Jij,

IK BEN Joannetta Piters.

Na jarenlang op zoek te zijn geweest naar de vervolmaking van mijn bewustzijn kwam ik via Edda Centrum in aanraking met de Cosmic&Flower Energies.

Door de C&F Energies heb ik de juiste richting gevonden. Het gevoel dat je hebt als je weet dat iets fundamenteel goed is, is sindsdien nooit meer weggegaan.
De puzzelstukjes vielen in elkaar en heb ik besloten de C&F opleiding te volgen.
Samen met Donny Heuvelmans en een lieve groep zielenmaatjes ben ik in 2010,2011, 2014 en 2015 in Egypte geweest. Door mij te verbinden met de kristallen in de woestijn, de piramides, de Sphinx , is er een gigantische transformatie op gang gekomen en ben ik thuisgekomen in mijn ZIJN.

Hierdoor heb ik de kracht en innerlijke rust in mijzelf verder mogen ontplooien.
waardoor mijn zelfvertrouwen een extra dimensie heeft gekregen om zo anderen te kunnen ondersteunen in hun groeiproces.

Met dankbaarheid en in liefde mag ik jou de C&F Energies aanreiken via de Cosmic&Flower Zelf- Healing en Ontwikkeling cursussen  Dit doe ik, werkend vanuit mijn hart en met plezier in mijn praktijk Liakada. Zie voor meer informatie over praktijk Liakada de therapeuten site op deze website.

De Cosmic&Flower Zelfhealing en Intuītieve Ontwikkelingscursussen worden bij mij thuis gegeven om de week startend in September/Oktober van 19.30 u tot 22.00 uur en in Januari de woensdagochtend van 09.00 - 11.30 uur.

De investering in Jezelf is € 22,00 per avond inclusief cursusmateriaal en een doseerflesje Cosmic & Flower Energie.

Heb je vragen of wil je inlichtingen, voel je vrij en bel of mail gerust.